Un home de 72 anys amenaça la dona amb un ganivet de cuina

La policia el va detenir després de constatar que havia propinat diversos cops de puny a la cara de la víctima, dissabte al matí a Encamp

-
-
La policia va detenir dissabte a Encamp un home de 72 anys que va amenaçar la seva dona amb un ganivet de cuina. Abans de les amenaces proferides tot brandant l’arma, l’home ja havia propinat diversos cops de puny a la cara de la víctima, causant-li lesions de consideració diversa.

La detenció es va produir sobre les 10 del matí de dissabte passat i els agents intervinents van haver d’actuar després que fossin requerits per una agressió de parella en un domicili. En acudir al lloc del requeriment es van trobar amb els fets descrits i van haver d’arrestar l’agressor acusat d’un delicte contra la integritat i un altre contra la llibertat en l’àmbit domèstic.

Aquesta va ser una de les setze detencions que es van produir durant la setmana passada, cinc de les quals referents a estupefaents i sis més relatives a conducció sota els efectes de l’alcohol. En referència a delictes contra la integritat física (i també contra la llibertat sexual), la policia va haver de detenir la matinada de dissabte en local d’oci nocturn d’Andorra la Vella un turista de 32 anys que dins de l’esmentat local hauria tocat el cul a una dona sense el seu consentiment, i, a més a més, hauria agredit a una amiga de la malauradament magrejada amb un cop de puny a la galta dreta que li hauria provocat una ferida sagnant a l’interior de la boca.

Comentaris

Trending