Un grup de joves de la Massana s’organitzen per comprar per les persones més vulnerables al coronavirus

El jovent de la comissió de festes massanenca s’ofereix a adquirir productes bàsics o fàrmacs per a la gent gran o persones amb problemes de salut i esperen que la iniciativa s’estengui a tot el país

-
-
Un grup de joves de la Massana integrants de la comissió de festes del poble massanenc, l’encarregada d’organitzar la festa major i el Roser, s’està mobilitzant per constituir una xarxa solidària de suport a les persones més vulnerables al conoravirus. S’ofereixen per comprar productes bàsics d’alimentació o farmàcia a gent gran o amb problemes de salut. Esperen que la iniciativa, pensada de moment per a la parròquia, s’estengui a d’altres punts del Principat gràcies a la implicació d’altres persones.

Són uns 25 joves “molt implicats” en la vida de la Massana i les seves activitats que davant la crisi del virus pandèmic han decidit estructurar-se i passar-se la informació necessària per tal que aliments, fàrmacs o altres productes arribin a aquelles persones que ho necessitin i no se’n puguin abastir bàsicament perquè és molt millor que es mantinguin confinats als seus domicilis arran de la seva vulnerabilitat.

La Clàudia, una de les integrants del grup, ha remarcat que davant la situació d’emergència, i tot vetllant perquè ningú no s’exposi més del compte al virus, s’ofereixen a fer la compra a persones grans o vulnerables per raons de salut, “sempre que (els productes) siguin de primera necessitat”. Com es fa l’intercanvi de la compra s’ha d’acabar de definir. “Els podem deixar les bosses a la porta i ells que ens deixin els diners o sinó, quan passi tot això, ja ho trobarem, que al final a la Massana tots ens coneixem”.

Els integrants de la ‘Xarxa de Suport La Massana’ estan molt satisfets de l’acollida i ressò que estan tenint tot i la poca estona que fa que han fet pública la seva organització. Diversos membres del comú de la Massana ja han difós per les xarxes socials la seva existència i, ara per ara, encara no tenen cap ‘demanda’. “Estem per ajudar”, afirma decidida la Clàudia, que afirma que en principi s’han estructurat per ajudar la gent de la Massana, però si convé no refusaran ajudar persones d’altres parròquies encara que esperen que la seva iniciativa cali i altres grups de jovent s’apuntin a contribuir solidàriament davant l’emergència.


 

Comentaris (5)

Trending