Denuncien l'atac d'un gos a una nena de dos anys

Va patir diverses ferides i erosions a la cara i va ser atesa a l'hospital

Algunes de les ferides a la cara de la nena
Algunes de les ferides a la cara de la nena
Una nena de dos anys va patir ferides a la cara després de ser atacada per un gos de raça perillosa, segons consta en la denúncia efectuada per la mare a la policia. Els fets van passar al rec de l'Obac d'Andorra la Vella. En la denúncia s'indica que l'animal, deslligat i sense murrió, va anar corrent cap a la nena, la va fer caure, li va donar cops al cap i a la cara amb el morro a més de posar en diverses ocasions les potes a la cara provocant-li diverses ferides. La nena, en la seva caiguda, també es va donar un cop al cap amb una pedra.

La denunciant afegeix que la propietària del gos i el seu acompanyant en cap moment van fer cap intent per aturar-lo i que deien: "no fa res". Va ser, segons la seves explicacions, la pròpia mare qui va haver de separar el gos. La propietària i el seu acompanyant van seguir el seu passeig sense facilitar el seu nom ni les dades de la companyia d'assegurances. Posteriorment, van ser controlats per agents de la policia i aleshores van facilitar totes les dades.

La nena va ser atesa al servei d'Urgències de l'hospital per diverses ferides i erosions a la cara. També se li va apreciar un hematoma frontal dret amb diverses ferides puntiformes i altres contusions. Els fets van passar a les cinc de la tarda  del dissabte dia 4 a Andorra la Vella. La denunciant passejava amb les seves dues filles de 4 i 2 anys.

Aquell mateix dia, la neva  de 2 anys va estar a l'hospital i l'endemà, la mare va presentar la denúncia a la policia. La nena va ser donada d'alta el dissabte i ha ser visitada pel seu metge referent a finals d'aquesta setmana per comprovar l'evolució de les seves ferides.

Etiquetes

Comentaris (29)

Trending