Un estudi preveu la finalització de la pandèmia a Andorra el juny

La Universitat de Singapur situa la data a nivell mundial en el 9 de desembre

-
-
Un estudi de la Universitat de Singapur (SUTD Data-Driven Innovation Lab) preveu que la pandèmia de la Covid-19 acabarà a Andorra el 3 de juny.  Situa la data d'inflexió en el 29 de març mentre que l'1 de maig estarà resolta en un 97% i el dia 13  del mateix mes en un 99%. Pel que fa a les dades mundials, la previsió és que no s'acabi la pandèmia fins al 9 de desembre.

L'estudi (veure documents adjunts) es va presentar aquest diumenge a Singapur. El passat dia 18 es va posar en marxa la pàgina web per compartir prediccions basades en dades de l'evolució i dates de finalització de la pandèmia del coronavirus en tots els països.

En cada un d'ells, es proporciona una figura simple per mostrar el cicle de vida pandèmic estimat juntament amb les dades reals i l'historial, que també revisia el punt d'inflexió i la data final. La pàgina web ha rebut més d'un milió de visitants únics

Segons les prediccions, a Espanya s'ha fixat el 7 d'agost com la data final de la pandèmia i a França el 5 d'agost. La data d'inflexió en el primer país és el 3 d'abril i en el segon el dia 2 del mateix mes. Pel que fa a Portugal, la data final és l'11 de juliol.

Comentaris (8)

Trending