Un detingut, tres ferits i cinc cotxes afectats en dos accidents de matinada a Canillo i la capital

A l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella han topat des vehicles i n’han malmès dos més que estaven estacionats

Una imatge d'arxiu de la zona on ha ocorregut l'accident a l'avinguda Santa Coloma, en les immediacions del punt rodó que porta cap al carrer Gil Torres.
Una imatge d'arxiu de la zona on ha ocorregut l'accident a l'avinguda Santa Coloma, en les immediacions del punt rodó que porta cap al carrer Gil Torres.
Un detingut en donar positiu en el control d’alcoholèmia, tres ferits de diversa consideració però, inicialment, poca gravetat, i fins a cinc cotxes malmesos. Aquest és el balanç dels dos accidents més rellevants que hi ha hagut aquesta matinada. Un a Canillo i l’altre a Andorra la Vella. Han transcorregut amb encara no deu minuts de diferència. La detenció s’ha practicat en relació amb el sinistre canillenc. El més espectacular ha estat l’ocorregut a la capital.

El primer avís ha estat relatiu al fet que un Audi Q3 espanyol hauria perdut el control a la carretera CG2, al punt quilomètric 12,5, al terme parroquial de Canillo. Dos dels ocupants del turisme, homes no residents de 24 i 25 anys respectivament, resulten ferits. Pel que fa al conductor, home no resident de 24 anys, en el pertinent control d’alcoholèmia ha donat un resultat positiu, amb una taxa de 1,50 g/l., i per aquest motiu ha estat arrestat. L’accident ha passat pels volts de les 2 de la matinada.

Molt poc després, sis minuts després segons les dades de què disposa la policia, s’ha rebut l’alerta amb relació al segon sinistre. Ha succeït a l’altura del número 67 de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella. S’hi han vist implicats quatre turismes tots ells amb plaques de matrícula andorrana. Un Seat Ibiza i Volkswagen Golf haurien picat i, de retruc, haurien rebut també dos vehicles estacionats: un Jeep Gran Cherokee i una Renault Trafic. El conductor del Seat Ibiza, un resident de 25 anys, s’ha fet lesions que l’han obligat a passar per l’hospital.

Comentaris

Trending