Un cotxe s’encasta contra un camió articulat i contribueix a les retencions a l’avinguda Salou

Sortosament no s’han hagut de lamentar més danys que els soferts materialment especialment pel turisme

-
-
Un turisme s’ha encastat contra un camió articulat en la rotonda que porta cap al carrer Prat Salit de Santa Coloma, i que serveix d’accés també al restaurant Viena que hi ha en aquella zona. Malgrat que sortosament no s’han hagut de lamentar danys que no fossin materials, l’incident ha contribuït a dificultar una mica més el trànsit a l’avinguda Salou, que en aquestes primeres hores del matí ja sol ser prou dens.

El camió ha estat el primer en arribar a la rotonda i s’ha obert no pas per continuar en direcció Andorra la Vella per l’avinguda Tarragona sinó, i degudament senyalitzant, fer mitja volta al punt rodó. El turisme pretenia avançar per l’esquerra el camió sense observar la maniobra del vehicle de gran tonatge i, alhora, anar cap al Viena. Tot plegat ha fet que s’acabés estavellant contra el camió.

Els conductors dels dos vehicles -matriculat al Principat el turisme, de la casa Peugeot; espanyol el camió- han sortit de seguida sense cap més problema. El camió ha reculat una mica per desenganxar-se tot acabant malmetent el cotxe i després un agent de circulació ja s’ha fet càrrec de la regulació del trànsit en aquell punt mentre s’acabava de resoldre la situació.

Comentaris (7)

Trending