Un cotxe desfrenat es precipita des de la carretera de Nagol a l'aparcament del Camp Gran de Sant Julià

El vehicle estava estacionat al vial que porta cap al quart lauredià i ha anat desplaçant-se fins a caure des d'una alçada d'una vintena de metres; no hi havia ningú dins ni tampoc ha enxampat ningú en la caiguda

-
-

Un cotxe desfrenat ha acabat caient des de la carretera de Nagol, a Sant Julià, a l’aparcament del Camp Gran de la mateixa parròquia. La imatge ha generat un fort ensurt, però el vehicle s’ha precipitat tot sol una vintena de metres, sense ningú al seu interior. Agents del servei de circulació de la parròquia i del cos de bombers han acudit al lloc per mirar de fer remuntar l’automòbil i certificar que, efectivament, ni dins el cotxe hi havia ningú ni tampoc no havia atrapat ningú en la caiguda. Sortosament, el pàrquing, que habitualment registre una alta ocupació, avui, producte de l’adversa climatologia, estava força buit.

Més enllà dels danys materials, els veïns de la zona lamenten que no és el primer cop que passa un incident com el d’aquesta tarda. En aquest sentit, fa temps que es reclama al comú que col·loqui al voral de la carretera més proper l’aparcament alguna mena de barrera o, com a mínim, una barana que dificulti caigudes com aquestes. El cotxe estava estacionat a la carretera de Nagol i per causes que es desconeixen, però segurament lligades a una mala disposició del fre, el desnivell del vial i la humitat, ha anat desplaçant-se fins a precipitar-se.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending