Una col·lisió en cadena ha causat a Sant Julià l’atropellament d’un home que roman en observació

Els serveis sanitaris estan intervenint en un accident, que hauria causat ferides de gravetat a un vianant envestit a l’avinguda Francesc Cairat

-
-
Una col·lisió en cadena ha estat la causant de l’atropellament d’un resident de 35 anys a l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria. El ferit resta en observació al servei d’urgències de l’hospital però no s’han detectat lesions de gravetat severa. La intervenció dels equips sanitaris ha obligat a interrompre la circulació poc abans del migdia i la situació ha comportat un notable col·lapse a la zona sud del país.

L’accident s’ha esdevingut en un pas de vianants que hi ha just a l’altura de les oficines que Naturlandia té al centre de Sant Julià. Un vehicle estava degudament aturat respectant el semàfor mentre el jove que ha resultat ferit travessava degudament també la carretera. Per causes que els experts en atestats de la policia estan investigant, un vehicle ha entrat a la zona amb més velocitat de la deguda i ha topat contra un segon cotxe que també estava aturat just darrere del que tocava amb el pas.

La col·lisió en cadena ha fet que el primer dels automòbils que estava aturat hagi acabat envestint el vianant. Segons que ha informat el centre hospitalari, l’home ha patit un traumatisme cranioencefàlic lleu i contusions a les dues cames, es quedarà en observació a urgències en previsió de ser donat d'alta en les properes hores. Quant a l’afectació sobre el trànsit, al cap d’una hora d’haver-se produït l’accident s’ha anat normalitzant la situació.

Comentaris

Trending