Tres ferits menys greus en un xoc múltiple a la N-145 que ha causat molts problemes d’entrada al país

Durant pràcticament una hora, la carretera que enllaça la Seu i Andorra s’ha tallat totalment a la circulació per poder retirar els cinc vehicles implicats en l’accident

Retirada d'un dels vehicles implicats en el xoc múltiple a la N-145.
Retirada d'un dels vehicles implicats en el xoc múltiple a la N-145.

Un accident múltiple en què s’hi han vist implicats cinc vehicles a la carretera que enllaça la Seu i Andorra ha provocat que l’accés al Principat fos molt problemàtic durant tot aquest matí. De fet, la circulació tot just s’està normalitzant. El xoc ha ocasionat ferides de poca importància a tres persones, que han estat traslladades a l’hospital de la capital de l’Alt Urgell perquè fossin ateses.

El sinistre s’ha produït a l’altura del quilòmetre 4 de la carretera N-145, en terme municipal de les Valls de Valira, al bell mig del vial que va de la rotonda nord de la Seu fins el punt fronterer amb Andorra. L’avís de l’accident s’ha donat poc després d’1/4 d’11 del matí i una vegada han arribat els cossos de seguretat la circulació s’ha tallat totalment per poder posar ordre, traslladar els ferits a l’hospital i retirar els automòbils implicats en el xoc. En aquell moment el volum de trànsit en direcció nord, és a dir, el nombre de vehicles que viatjaven cap a Andorra era ja molt notable, d’aquí que la retenció hagi estat molt intensa.

Dues dotacions dels bombers de la Generalitat, quatre vehicles dels mossos d’esquadra i tres ambulàncies del sistema d’emergències mèdiques de Catalunya s’han atansat fins al lloc dels fets per atendre de forma global el sinistre. Els ferits, considerats menys greus, s’han portat cap a l’hospital de la Seu, on els havien de fer les pertinents atencions i revisions respecte de les lesions sofertes, que en principi no revestien important transcendència. 

Els agents de la policia catalana han dirigit l’operatiu de circulació alhora que iniciaven l’atestat per intentar aclarir la causa de la col·lisió, que s’ha produït íntegrament en direcció nord, és a dir, en els carrils que donen accés al Principat. Diverses grues de tallers de la zona han retirat els cotxes implicats i els bombers han netejat la calçada perquè pogués tornar a ser transitable sense incidències. Vers 2/4 de 12 s’ha tornat a obrir la via a la circulació i a poc a poc s’ha anat digerint el trànsit acumulat. Fins a sis quilòmetres de cua s’ha arribat a causar tot alterant de forma important el trànsit cap a Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending