Yebra, París i Marticella, veus del sector privat al consell d’administració d’Andorra Turisme

Ramon Lladós, Alain Cabanes i Montserrat Planelles s’incorporen a l’òrgan que continuarà president Jordi Torres amb Laura Mas representant els comuns

Torres i Budzaku durant una presentació d'Andorra Turisme.
Torres i Budzaku durant una presentació d'Andorra Turisme. GABRIEL PÉREZ

El Govern ha nomenat el nou consell d’administració d’Andorra Turisme. La gran novetat és que, per primer cop, l’òrgan de direcció tindrà representació del sector privat. En concret, un membre per part dels comerciants, Sònia Yebra; un altre per part de les empreses d’allotjament, Jordi París, i un tercer del grup de Turisme de la Cambra, Josep Marticella. D’aquesta forma, es confia aconseguir una millor coordinació a l’hora de promocionar el Principat com a destí.

Així, pel que fa a la representació governamental, es manté Jordi Torres com a president i Sergi Nadal, director del departament de Turisme i Comerç, com a secretari. També segueix Sílvia Ferrer, directora de Medi Ambient i Sostenibilitat, entra com a consellera mentre que Laura Mas serà la representant dels cònsols.

El ministre de Finances, Ramon Lladós, entra com a vicepresident; el secretari d’Estat d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, i la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles, aquests dos darrers com a consellers. Serà el mateix càrrec que tinguin els tres representants del sector privat: Yebra, París i Marticella.

El portaveu del Govern, Guillem Casal, ha recordat que aquesta inclusió era una opció que es plantejava des de fa temps i, ara, s’ha decidit tirar endavant. D’aquesta forma, s’entén que serà factible “coordinar de la millor forma possible el sector públic i el privat a l’hora de fer promoció turística d’Andorra”.

Comentaris

Trending