La Unió Hotelera remarca la importància d’assegurar la continuïtat del Cirque du Soleil

El president de l’entitat, Jordi París, remarca que l’esdeveniment permet atreure un nombre elevat de visitants durant el juliol i que, per ara, “no ha sorgit cap alternativa”

Un instant d'un dels espectacles andorrans del Cirque du Soleil.
Un instant d'un dels espectacles andorrans del Cirque du Soleil.

La Unió Hotelera ho té clar: el Cirque du Soleil hauria de continuar més enllà d’aquest estiu. El seu president, Jordi París, posa en relleu que “és una necessitat” pel que implica d’atracció de turistes cap al Principat durant el mes de juliol. I, sobretot, té clar que, de moment, no hi ha una alternativa que permeti garantir aquests visitants si no es fa l’espectacle de la companyia canadenca. Sobre el nou show, s’ha mostrat confiat que torni a suposar un retorn important per al sector.

Els hotels del país entenen que, de moment, no es pot plantejar deixar de comptar amb el Cirque pel mes de juliol. Cal recordar que, després de l’edició d’aquest 2023, sota el nom de ‘Festa’, caldria negociar un nou contracte amb la companyia canadenca i, per tant, valorar la situació, com ha reconegut el ministre de Turisme, Jordi Torres, durant la presentació de l’espectacle. La possibilitat d’una no continuïtat inquieta el sector.

Així ho ha posat en relleu el president de la Unió Hotelera. Jordi París alerta que tenir el Cirque al juliol “és una necessitat important”, més quan permet atreure turisme de països que aquest mes ja estan de vacances, com ara francesos o blegues i que tenen interès en els espectacles. “Les dades demostren que és un esdeveniment clau”, afirma. De fet, recorda que “són 22 dies que ens permeten tenir més demanda d’allotjament”.

Per això, remarca que l’espectacle “desperta interès” i també posa en relleu que “fins ara, no ha sorgit cap alternativa”. A banda, París recorda que “és una bona marca i un bon producte que ens ha portat ocupació i els turistes fan despesa a altres negocis, com ara els comerços”.

Sobre l’edició d’enguany, s’ha mostrat esperançat amb la possibilitat d’assolir resultats similars a anys anteriors. “Tenim bones sensacions perquè es recupera l’ànima el Cirque i pensem que el sector s’animarà a comprar entrades per fer posteriorment paquets”, ha comentat. Per ara, se sap que hi ha “una bona acollida”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending