Turisme planifica un Andorra Mountain Music de tres concerts al març i al Tarter

La proposta encara és preliminar i hi ha molts aspectes de logística i d’assumpció de despeses a tancar amb Ensisa i el comú de Canillo atès que coincidiria amb les finals de la Copa del Món d’esquí previstes del 13 al 19 del mateix mes

Actuació de Timmy Trumpet a la darrera edició del Mountain Music.
Actuació de Timmy Trumpet a la darrera edició del Mountain Music. ANDORRA WORLD

El ministeri de Turisme i Andorra Turisme estan treballant amb la idea de fer un Andorra Mountain Music de tres concerts el mes de març i al Tarter. Ara mateix és la proposta més sòlida i que des del comú de Canillo es veuria bé malgrat que hi ha molts aspectes a lligar, alguns inconvenients i també certes contradiccions. En tot cas, el plantejament és encara preliminar i el principal mal de cap és la coincidència del certamen amb la celebració de les final de la Copa del Món d’esquí, previstes per al mateix mes, entre els dies 13 i 19.

La voluntat de fer el certamen de música electrònica a les pistes ja hi era en l’edició passada, la d’aquest darrer hivern que finalment es va celebrar de manera íntegra a l’Estadi Comunal. Llavors, per qüestions logístiques i de costos no va ser possible i el festival es va celebrar a Andorra la Vella. La propera edició, la de l’hivern que ve, és segur que tindrà un peu de pistes com a escenari. I l’escollit és el del Tarter. En aquesta direcció treballa Turisme i també Canillo ho veuria bé. Però s’han de tancar qüestions logístiques i d’assumpció de despeses.

El principal problema, ara mateix, és el de fer encabir tot el muntatge necessari per al festival de música electrònica en un espai que també haurà d’acollir un altre muntatge tant o més gran: les finals de la Copa del Món. Els dos esdeveniments haurien de conviure i, a més a més, un dels tres concerts de què consistirà en principi el proper Mountain Music s’escauria de ple els dies de la final. Allau de gent per l’esquí, allau de gent per la música i unes infraestructures que no donen, potser, per tant.

Des del punt de vista turístic i econòmic, el març és un bon mes perquè, en principi, el turisme d’hivern ja fa de baixada. Però, i aquí escau una de les contradiccions que potser no s’ha valorat prou segons les fonts consultades, és necessari fer coincidir en un mateix moment -per dates- i lloc dos esdeveniments de primer nivell? Si l’esquí ja porta gent i la voluntat del Mountain Music és atreure turisme, és possible que calgui repensar alguns elements, més enllà de la logística i qui assumeix els costos del festival musical.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending