Torres i l’homòleg balear intercanvien experiència per oferir destins de qualitat i sostenibles

La recuperació del turisme després de la Covid-19 i les possibles afectacions del conflicte rus-ucraïnès també han estat sobre la taula

Torres en la reunió mantinguda a Palma amb el seu homòleg balear.
Torres en la reunió mantinguda a Palma amb el seu homòleg balear.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, s’han reunit aquesta matí a Palma de Mallorca amb el  conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern Balear, Iago Negueruela, amb l’objectiu d’analitzar la situació del sector i intercanviar experiències per oferir un destí de qualitat i ser sostenibles.

En aquest sentit, Torres ha emfatitzat la necessitat d’apostar per la formació i en donar més eines als treballadors, així com cobrir les necessitats de personal del sector, preparant nous professionals o potenciar la gastronomia. Per la seva part, Negueruela ha explicat el decret que va entrar en vigor el darrer febrer a les Illes Balears i que recull mesures urgents per a la sostenibilitat i la circularitat del turisme al territori, que posa èmfasi en les exigències d’higiene i neteja als establiments i allotjaments turístics.

Les dues parts han acordat que, a aquest primer contacte, el segueixin reunions tècniques per poder aprendre de les millors experiències de les dues parts i buscar l’opció de crear sinergies. Una trobada on no ha faltat un repàs a l’actualitat del sector, que passa per la recuperació després de la Covid-19 o la incertesa pel conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

A banda dels dos mandataris, també hi han participat el director del departament de Turisme, Sergi Nadal, i l’agregat de Turisme i Comerç de l’Ambaixada d’Andorra a Madrid, Jesús Ramírez. Per part balear, també hi era present la directora general de Turisme de les Illes, Rosa Ana Morillo.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.