Torres i l’homòleg balear intercanvien experiència per oferir destins de qualitat i sostenibles

La recuperació del turisme després de la Covid-19 i les possibles afectacions del conflicte rus-ucraïnès també han estat sobre la taula

Comentaris

Torres en la reunió mantinguda a Palma amb el seu homòleg balear.
Torres en la reunió mantinguda a Palma amb el seu homòleg balear.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, s’han reunit aquesta matí a Palma de Mallorca amb el  conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern Balear, Iago Negueruela, amb l’objectiu d’analitzar la situació del sector i intercanviar experiències per oferir un destí de qualitat i ser sostenibles.

En aquest sentit, Torres ha emfatitzat la necessitat d’apostar per la formació i en donar més eines als treballadors, així com cobrir les necessitats de personal del sector, preparant nous professionals o potenciar la gastronomia. Per la seva part, Negueruela ha explicat el decret que va entrar en vigor el darrer febrer a les Illes Balears i que recull mesures urgents per a la sostenibilitat i la circularitat del turisme al territori, que posa èmfasi en les exigències d’higiene i neteja als establiments i allotjaments turístics.

Les dues parts han acordat que, a aquest primer contacte, el segueixin reunions tècniques per poder aprendre de les millors experiències de les dues parts i buscar l’opció de crear sinergies. Una trobada on no ha faltat un repàs a l’actualitat del sector, que passa per la recuperació després de la Covid-19 o la incertesa pel conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

A banda dels dos mandataris, també hi han participat el director del departament de Turisme, Sergi Nadal, i l’agregat de Turisme i Comerç de l’Ambaixada d’Andorra a Madrid, Jesús Ramírez. Per part balear, també hi era present la directora general de Turisme de les Illes, Rosa Ana Morillo.

Etiquetes

Comentaris

Trending