Sense test d’antigen negatiu no hi ha concert de Bob Sinclar

Andorra Turisme recorda que és imprescindible que els assistents a l’Andorra Mountain Music acudeixin als punts de control sanitari d’Andorra la Vella o el Tarter abans d’anar a qualsevol cita de l’esdeveniment

Bob Sinclar actua aquest dissabte a la nit a la plataforma esquiable de Soldeu.
Bob Sinclar actua aquest dissabte a la nit a la plataforma esquiable de Soldeu. ARXIU

Andorra Turisme recorda a tots els assistents del concert de Bob Sinclar previst per demà dissabte 10 de juliol que els espectadors han d’acudir obligatòriament abans d’anar al concert a un dels dos punts de control sanitaris ubicats a Andorra la Vella i el Tarter. En aquest sentit, és imprescindible que les persones que tinguin una entrada pel concert realitzin aquest tràmit per verificar el seu estat de salut ja que no es permetrà l ́entrada al recinte a qui no hagi passat aquest control sanitari amb anterioritat.

D’aquesta manera, per assistir als concerts de l’Andorra Mountain Music ara serà necessari presentar als punts de control habilitats a Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter el resultat negatiu d’una PCR o TMA realitzada en un màxim de 72 hores a l’arribada al concert, un certificat de test ràpid d’antígens de màxim 24 hores, el certificat de vacunació completa de la Covid-19 amb almenys 14 dies després de la segona dosi o bé, certificat digital Covid de la Unió Europea. Les persones que no disposin d’aquesta documentació hauran de realitzar un test d ́antígens ràpid que s’oferirà de forma gratuïta.

L'escenari de la plataforma de Soldeu.

Relacionat

L'Andorra Mountain Music tindrà dos punts de control i cribratge per on passarà tothom

El punt de control sanitari d’Andorra la Vella està situat a l’antiga plaça de braus i estava habilitat des d’aquest divendres a les 18 hores fins les 22 hores. Demà dissabte estarà obert de 9 del matí a 5 de la tarda. S’hi pot acudir sense reserva prèvia. L’altre punt de control sanitari està situat a l’aparcament del Tarter i estarà obert demà des de les 10 del matí fins les 8 del vespre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending