L'Andorra Mountain Music tindrà dos punts de control i cribratge per on passarà tothom

L'organització recomana als residents que es facin la prova divendres per deixar el dissabte als visitants

Comentaris

L'escenari de la plataforma de Soldeu.
L'escenari de la plataforma de Soldeu. Andorra Turisme

Minimitzar el risc de transmissió del coronavirus és l'objectiu de les noves mesures sanitàries que s'aplicaran a partir d'aquest divendres a l'Andorra Mountain Music en el concert que farà dissabte el DJ Bob Sinclar. Tots els espectadors hauran de passar pels punts de control sanitari habilitats per verificar la seva situació en relació a la pandèmia o fer-se un test ràpid d'antígens en els dos espais habilitats. Per evitar aglomeracions el dissabte, des d'Andorra Turisme es recomana als residents que es facin la prova divendres i deixar el dissabte per als visitants.

El director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku ha explicat que aquest cap de setmana es preveu una afluència alta d'espectadors tenint en compte també l'arribada al país del Tour. Ha reconegut que han hagut d'adoptar les noves mesures en un temps rècord veient l'evolució de la pandèmia. "La situació ens fa ser una mica més estrictes", ha afegit.

Per accedir al concert els assistents hauran d'acreditar que fa 14 dies que han rebut la segona dosis de la vacuna, si s’han fet un test ràpid d’antigen validat a farmàcia o laboratori fa menys de 24 hores, si presenten un resultat negatiu de prova TMA o PCR 72 hores abans, o si tenen el certificat digital de la Unió Europea (UE). Així, obtindran de forma immediata una polsera per poder accedir al recinte.

Els tests es faran per ordre d'arribada i no es podrà demanar cita prèvia. Els punts estaran habilitats a la plaça de Braus d'Andorra la Vella i a l'aparcament del Tarter. A Soldeu no hi haurà cap punt de control. Els menors de 8 anys estaran exempts d’aquesta obligació.

Per altra banda, també serà obligatori portar la mascareta sempre que no s’estigui consumint. Finalment, Budaku ha descartat en un 99% la possibilitat d’ampliar l’aforament pel concert de David Guetta, del qual fa setmanes que estan esgotades totes les entrades. Per la resta, preveu unes 3.500 persones per cadascun d’ells.

 

Comentaris (10)

Trending