El sector hoteler entra en temporada baixa malgrat un cap de setmana encara “força correcte”

L’ocupació s’ha situat tot just en el 45%, la més baixa de tot el setembre, dada ja esperada tenint en compte l’arribada de la tardor

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

Els hotels del país comencen a notar l’arribada de la temporada baixa de tardor. Així ho indica l’índex d’ocupació de la setmana passada, tot just del 45%. Malgrat això, des del sector es valora positivament que les nits de dissabte i diumenge encara permeten assolir volums de clients “força correctes”.

Des de la Unió Hotelera s’ha indicat que entre el 19 i el 25 de setembre, la dada d’ocupació ha estat la més baixa de tot el setembre. Tot just ha superat el 45%. Per ser més exactes, el 45,02%. Fins ara sempre s’havia estat per sobre del 50%.

No es tracta pas, però, de cap sorpresa. Des del sector ja s’ha d’acceptar que ha finalitzat l’estiu i que ha arribat un dels moments de l’any més fluixos: la tardor. Toca, doncs, esperar a l’hivern per recuperar dades de major volada, sempre pendent de dates concretes com possibles ponts.

Malgrat aquesta caiguda, l’UH posa en relleu que la dada “baixa com estava previst en aquestes dades”. Tot i això, es destaca que “la del cap de setmana es encara força correcta”.

Etiquetes

Comentaris

Trending