Satisfacció a Turisme amb el ritme de venda d’entrades per l’Andorra Mountain Music

Segons el ministre, Jordi Torres Falcó, ja s’han venut més del 90% de les localitats disponibles pel concert inicial, del DJ holandès Martin Garrix i per a la resta d’actuacions hi ha “una bona evolució”

El DJ holandès Martin Garrix obrirà l'Andorra Mountain Music el pròxim dissabte.
El DJ holandès Martin Garrix obrirà l'Andorra Mountain Music el pròxim dissabte.

Turisme es mostra satisfet amb el ritme de venda d’entrades per a la segona edició de l’Andorra Mountain Music, a 48 hores del primer dels concerts. El DJ holandès Martin Garrix serà l’encarregat d’obrir el festival i tot fa preveure que fregarà el ple si és que no hi arriba. Per ara, ja s’han venut més del 90% de les localitats. Per a la resta d’actuacions, el ministre, Jordi Torres Falcó, ha assegurat que hi ha “una bona evolució”.

Malgrat els problemes que van afectar el festival, que van forçar un endarreriment de les dates per allunyar-se dels pitjors moments de l’onada Òmicron, fet que va fer caure algun dels artistes previstos, hi ha satisfacció a Turisme. Almenys aquesta és la impressió que ha transmès el titular de la cartera. El certamen musical, que aquest cop tindrà lloc a l’estadi Comunal Joan Samarra, ha de començar dissabte i les expectatives són positives.

Dimitri Vegas & Like Mike s'incorporen al cartell.

Relacionat

La situació sanitària i la manca de reserves obliguen a fer canvis a l’Andorra Mountain Music

Torres ha indicat que pel primer dels concerts, el del DJ Martin Garrix, ja s’han venut “més del 90% de les entrades”. Cal recordar que l’aforament marcat és de 4.000 espectadors. Es confia que la dada pugui créixer encara més. “Crec que farem el ple”, ha indicat el polític encampadà.

Per a les següents actuacions -Tiesto (26 de febrer), Timmy Trumpet (5 de març) i el duet Dimitre Vegas i Like Mike (12 de març) les previsions del ministre també són optimistes. “Estan evolucionant bé”, ha assegurat, deixant clar que, per ara, “estem contents”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending