La situació sanitària i la manca de reserves obliguen a fer canvis a l’Andorra Mountain Music

El festival s’endarrereix dues setmanes i cauen del cartell Don Diablo i Afrojack, amb qui no s’ha pogut acordar una nova data per problemes d’agenda, i s’incorpora l’actuació dels DJ Dimitri Vegas &Like Mike el 12 de març, per tancar un certamen que començarà el 19 de febrer amb Martin Garrix

Dimitri Vegas & Like Mike s'incorporen al cartell.
Dimitri Vegas & Like Mike s'incorporen al cartell. ARXIU

L’Andorra Mountain Music Winter Edition se celebrarà dues setmanes més tard del previst inicialment. El motiu? La situació sanitària provocada per l’esclat de la variant Òmicron i la manca de reserves per a alguns els espectaces programats. Seguint les recomanacions del ministeri de Salut, s’ha optat per esperar a una millora de les dades epidemiològiques. El canvi de dates obliga, per incompatibilitat de les agendes dels artistes, a suspendre les actuacions d’Afrojack i Don Diablo.

Les moificacions s’han oficialitzat aquest dijous a darrera hora des d’Andorra Turisme, després que l'Altaveu hagués demanat sobre la qüestió sense obtenir cap resposta clara. La decisió s’ha pres seguint les recomanacions del Govern i després de dies en què els organitzadors de l’esdeveniment seguint de prop l’evolució sanitària, amb un esclat de casos positius provocats per la nova soca del coronavirus. Es considera que l’endarreriment de quinze dies permetrà garantir de millor forma la seguretat dels assistents.

La decisió, però, no només té a veure amb la pandèmia. Tot i que oficialment no s’hagi admès, també hi ha influït en la decisió un ritme de venda d’entrades inferior al previst. Alguns, fins i tot, amb reserves sota mínims.

El festival, per tant, no començarà fins al 19 de febrer -inicialment la previsió era que el primer concert fos el 5-. De retruc, també s’escurçarà, ja que dos dels artistes cauen del cartell. No ha estat possible trobar un dia a les agendes d’Afrojack i de Don Diablo per recol·locar les seves actuacions. De fet, aquest darrer, els últims dies, ja no permetia comprar localitats. En entrar a la web, no era possible seleccionar cap ubicació. I s’incorporen dos DJ, Dimitri Vegas & Like Mike.

Des d’Andorra Turisme s’ha volgut remarcar que, malgrat aquestes dues absències, l’edició d’hivern de l’Andorra Mountain Music, que tindrà lloc a l’estadi Comunal Joan Samarra. El primer concert serà amb Martin Garrix el 19 de febrer, un artista que actuarà en la data que estava programada. Per la seva part, Tiesto, ho farà el 26 de febrer, en lloc del dia 5, com estava previst en un principi.

L’altre dels artistes que es mantenen és Timmy Trumpet pel proper 5 de març. Tancaran el cartell els dos DJ que són la novetat de darrera hora un cop decidit l’ajornament: Dimitri Vegas & Like Mike. El seu concert serà el 12 de març i les entrades es posaran a la venda aquest divendres a través de les webs de Visit Andorra i de Ticket Master. Qui hagi comprat localitat per les actuacions suspeses podrà reclamar el retorn dels diners als canals on les va adquirir.

image[251364]

Comentaris (6)

Trending