Sant Julià recollirà l'oferta turística en una nova pàgina web

La seva posada en marxa es complementa amb l'objectiu de l'equip comunal que la parròquia es converteixi en una destinació sostenible

Comentaris

Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria.
Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha anunciat que el comú està treballant en una nova pàgina web que recollirà tota l'oferta turística de la parròquia. Actualment la part de turisme s'inclou en la pàgina web general del comú que és santjulia.ad. L'objectiu és fer un portal atractiu i dinàmic.

Ja s'han fet diverses reunions tot i que la pandèmia de la Covid ha frenat una mica el projecte que ha de posar en valor el fet que Sant Julià és la porta d'entrada a Andorra i aprofitar la repercussió que tenen les xarxes socials a l'hora de triar una destinació. En aquest sentit, l'objectiu de l'equip comunal és que la parròquia es converteixi en una destinació turística sostenible. 

Majoral i el president de l’institut de Turisme Responsable, Tomás Azcárate van signar el mes passat, la carta de compromís amb el turisme sostenible. Aquest ha estat el primer pas cap a “un nou model que sigui menys agressiu amb el medi ambient i que no comprometi el futur de les generacions futures”, ha explicat Majoral.

L'aposta és completarà amb la promoció dels camins de muntanya, les esglésies i les diverses activitats que s'organitzen a la parròquia com les fires o les festes de Canòlich. Es destacarà també el circuit urbà, que consta de fites clavades i tractades per a les condicions meteorològiques del país. Complementa l’oferta esportiva i de lleure de la parròquia. L’orografia del terreny permet fer-lo a peu, corrent, en família o bé com a entrenament i millora de la tècnica d’orientació. La pàgina web ha de contribuir a la recuperació del turisme després de l'actual pandèmia de coronavirus.

     

     

    Comentaris

    Trending