Els rebrots no afecten l'ocupació hotelera

Les reserves han augmentat aquest cap de setmana tot i que des de la Unió Hotelera es mostren cauts

L'ocupació hotelera de la darrera setmana va a l'alça.
L'ocupació hotelera de la darrera setmana va a l'alça. Altaveu

Els rebrots de Covid-19 no afecten, pel moment, el ritme de reserves que aquest cap de setmana és lleugerament superior a l'anterior. El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol considera que han de ser cauts davant la possibilitat que els rebrots augmetin. "Aleshores ho notarem en l'ocupació hotelera".

La mitjana general d'aquest cap de setmana en funció de les reserves és d'un 58,2%. La parròquia és més ocupació és Encamp amb un 71,83%, un fet normal si es té en compte que diumenge es disputa a la parròquia l'OTSO Travessa  que arriba a la seva 37a edició. La cursa que comptarà amb tres modalitats ha triplicat els inscrits de l’any passat i per motius de seguretat s’han tancat les inscripcions a 300 participants. Dissabte, els hotels d'Encamp tenen un 71% d'ocupació i diumenge un 72,67%.

També presenta un nivell alt la parròquia d'Andorra la Vella (67,22%) i la de la Massana amb un 66,78%. A l'altre costat hi ha Canillo amb un 48,87% i Sant Julià de Lòria amb un 33,63%. La parròquia laurediana compta amb pocs hotels i alguns d'ells estan tancats. Jordi Pujol ha dit que totes aquestes dades s'hauran de confirmar dilluns ja que sempre poden haver-hi anul·lacions de darrera hora o, al contrari, que turistes es decideixin a darrera hora per venir a Andorra.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending