L’ocupació de novembre frega el 50%

El darrer cap de setmana es va tenir un 63,18% dels llits del país plens, i s’espera obtenir bones xifres durant el pont de la Puríssima

Un hotel del Principat.
Un hotel del Principat.

La Unió Hotelera (UHA) ha tancat les ocupacions del mes de novembre amb la mitjana total, que ha fregat el 50% gairebé totes les setmanes. Es tracta d’una dada habitual per a l’època de l’any, que es considera baixa i prèvia a l’hivern, on augmenta considerablement. Així i tot, el cap de setmana es va tenir un 63,18% dels llits del país plens, i s’espera que el pont de la Puríssima doni bons resultats.

L’ocupació de la setmana del 28 de novembre al 4 de desembre ha estat de 46,19%, segons ha informat l’UHA. Es tracta de la segona setmana del mes amb menys afluència, malgrat veure’s inclòs el primer cap de setmana del pont de la Puríssima. Pel que fa a la mitjana de novembre, s’ha situat en un 49,46%, que segueix la línia de l’esperat, tenint en compte que es tracta de temporada baixa al país i que l’arribada de visitants sempre és inferior.

Tot i la mitjana setmanal, el cap de setmana l’afluència ha estat superior, amb un 63,18% d’ocupació. Per tant, en certa manera, s’ha fet notar la proximitat del pont llarg que s’ha creat aquest any a Espanya amb la Constitució i la Puríssima. De fet, és possible que, pel balanç d’aquests dies, les xifres es puguin duplicar, tenint en compte les previsions que es van fer des de Mobilitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending