L’ocupació hotelera de la tercera setmana d’agost frega el 88% al Principat

Les dades milloren les registrades la setmana passada i la parròquia amb més visitants ha estat Andorra la Vella amb un 92,5%

L'ocupació hotelera de la darrera setmana va a l'alça.
L'ocupació hotelera de la darrera setmana va a l'alça. Altaveu

L’ocupació hotelera d’Andorra ha arribat la darrera setmana fins al 87,90%, un increment de gairebé un 4% respecte a la setmana passada. La parròquia amb més visitants ha estat Andorra la Vella, amb un 92,54% d’ocupació, seguida per Ordino, amb un 92,08%. Pel que fa a la parròquia amb menys visitants ha estat Sant Julià de Lòria, registrant només un 56,19%.

Així doncs, durant el mes d’agost les dades són similars a les d’altres anys. Desglossats per nacionalitat, els turistes que predominen són els espanyols amb un 66% i els francesos amb un 26%. El 8% que resta s’adjudica a “altres nacionalitats”.

Des de la Unió Hotelera del Principat han destacat que “aquestes xifres són fruit de la bona gestió de país feta durant la pandèmia i les eficients mesures implantades per hotelers i restauradors que transmeten seguretat als turistes.”

Quant a les parròquies que resten, Canillo va registrar un 88,04% d’ocupació, Encamp un 91,74%, La Massana un 89,93% i Escaldes-Engordany un 89,37%. La xifra de Sant Julià de Lòria, encara més baixa que la de la setmana passada (63%), és deguda a la poca oferta hotelera que hi ha a la parròquia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending