L’ocupació hotelera del darrer cap de setmana supera el 90%

Les dades del 6 al 12 de febrer han estat molt positives per al sector, que ha assolit el 82,51% dels llits ocupats als diferents establiments del país

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

L’arribada de turistes al país en plena temporada alta d’hivern i en el primer any sense cap mena de restricció sanitària s’està deixant notar als resultats d’ocupació que ha facilitat la Unió Hotelera (UHA). De fet, el darrer cap de setmana, 11 i 12 de febrer, s’ha superat el 90%, mentre que de dilluns a dilluns s’ha assolit el 82,51% dels llits ocupats.

La mitjana d’ocupació setmanal ha estat del 82,51%, seguint la línia del mes de gener, on també es va rondar sempre el 80%. A més a més, s’ha superat els primers dies del mes, del 30 de gener al 5 de febrer, on es va assolir un 79,42%. El cap de setmana, sobretot, s’han obtingut uns resultats força bons, segons ha assegurat el director de l’UHA, Jordi Pujol, amb un 92,46%.

Així mateix, de cara a la propera setmana també es tenen bones previsions. Cal recordar que aquest dimarts se celebra Sant Valentí, que atreu moltes parelles a fer viatges, sobretot, de cara al cap de setmana, i que s’espera que moltes d’elles es decantin per Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending