Només “un daltabaix sanitari” ajornaria el concert de David Guetta

El ministre de Turisme, Jordi Torres, assegura que l’actuació del DJ francès, que ha de servir per tancar l’Andorra Mountain Music “no perilla” i que serà segur

David Guetta a l'Andorra Mountain Music.
David Guetta a l'Andorra Mountain Music. ALTAVEU

Ni Andorra Turisme ni el Govern consideren que pugui perillar el concert de David Guetta, que ha de tancar l’Andorra Mountain Music el dissabte 31 de juliol. Així ho ha apuntat el ministre Jordi Torres Falcó, que ha posat en relleu que es treballen en “diferents alternatives” per fer encara més segura l’actuació. Hauria de passar “un daltabaix sanitari” per suspendre el plat fort del festival que, a més, ja té gairebé les 4.000 entrades venudes.

Des de Turisme no es nega que ha estat una important decepció haver de cancel·lar el concert de Texas i que l’alternativa proposada, DJ Snake, no hagi tingut “prou temps” per ser comunicada. Finalment, vist el baix volum de localitats que s’estaven venent, es va optar per ajornar l’actuació fins a una pròxima edició. “El volum d’entrades que s’estaven demanant no era molt elevat”, ha indicat Torres. Pel que fa al grup escocès, ha indicat que “entre un 70% i un 80%” dels espectadors han demanat el retorn dels diners.

DJ Snake en concert

Relacionat

Es cancel·la el concert de DJ Snake, però es manté el de David Guetta

En canvi, però, es té plena confiança que la història no es repetirà amb el DJ francès, l’actuació del qual ha de servir per cloure l’Andorra Mountain Music. Preguntat sobre si perilla, el ministre de Turisme ha deixat clar que “no, a priori”. I això vol dir que “si no hi ha cap daltabaix sanitari, el concert seguirà endavant”.

Això sí, amb considerables mesures de seguretat. “Treballem en diverses alternatives”, ha indicat, tot deixant clar que cal “evitar” els incidents que es van viure als carrers de Soldeu. Des d’Andorra Turisme i des del ministeri s’assegura que “el concert serà segur” i es recorda que “es testejaran tots els assistents” i ha remarcat que “no ens consta que en els anteriors s’hagi generat cap brot”.

També ha deixat clar que hi haurà un control, ja a l’interior, dels 4.000 assistents previstos. “El més important és que Salut i Andorra Turisme van de la mà perquè volem que l’actuació vagi bé i que les mesures sanitàries se segueixin”, ha indicat Torres Falcó.

Comentaris (3)

Trending