Es cancel·la el concert de DJ Snake, però es manté el de David Guetta

L’actuació de l’artista francès, que ja substituïa al .grup Texas, es valora que es pugui traslladar a properes edicions de l’Andorra Mountain Music

DJ Snake en concert
DJ Snake en concert

El concert de Dj Snake, previst per a aquest dissabte 24 de juliol, finalment s’ha cancel·lat. Andorra Turisme assegura que està estudiant amb l’artista la possibilitat de traslladar l’actuació en properes edicions de l’Andorra Mountain Music. Tot i això, l’actuació de David Guetta del pròxim 31 de juliol, continua endavant.

La intenció inicial d’Andorra Turisme era donar continuïtat al festival i en aquest sentit, la setmana passada, vista la impossibilitat que el grup Texas es pogués desplaçar a Andorra, es va reprogramar el cartell incloent al productor francès, DJ Snake. Així, l’objectiu principal era que el sector turístic i hoteler pogués mantenir el seu volum de reserves durant el mes de juliol.

Finalment, s’ha pres la decisió de cancel·lar el concert. El principal motiu ha sigut l’augment de les restriccions sanitàries als països veïns, juntament amb les pròpies del festival. Tot això ha provocat que el ritme de venda d’entrades no fos l’esperat. Aquelles persones que hagin adquirit un tiquet, podran rebre el reemborsament íntegre del seu cost a través del canal pel qual la van adquirir o bé, conservar-les en el cas que finalment aquest concert es posposi.

Andorra Turisme també assegura que aquesta situació no suposa cap canvi de cara a l’últim concert del festival, previst pel 31 de juliol on actuarà David Guetta i que, des de ja fa unes setmanes, ha penjat el cartell d’entrades esgotades.

Comentaris

Trending