Naturland incorpora les colònies i l’Enbosca’t a les activitats d’estiu i amplia l’horari

Es continuarà treballant amb el posicionament de la marca, afirmant la identitat, tenint com a eix principal el vincle amb la muntanya

Comentaris

El director de Naturland, Xabier Ajona durant la presentació.
El director de Naturland, Xabier Ajona durant la presentació.

Naturland ha presentat aquest dilluns les novetats i propostes per a aquest estiu. Les activitats seran diferenciades a la cota 1.600 i a la 2.000. Per primer any s'oferiran colònies d'estiu per a nens i nenes de 6 a 12 anys i l'Embosca't. Es crea l'entrada Aventura + que permet gaudir de les atraccions de les 10 a les 21 h. Aquesta entrada tindrà les places molt limitades. El parc amplia l'horari fins a les deu de la nit.

Es continuarà treballant amb el posicionament de la marca, afirmant la identitat. Naturland segueix tenint com a eix principal el vincle amb la muntanya, les vivències i experiències al medi ambient. El parc obrirà de l'1 de juliol al 3 de setembre. El 24 i 25 de juny se celebrarà la Naturland Enduro Race; el 8 de juliol es farà la sortida de l'Epic Pyrénées mentre que a l'octubre serà el torn de la cursa infantil BTT dels campionats d'Andorra.

A la cota 1.600 hi ha haurà l'airtrekk i tirolina, els llits elàstics i el tobotronc, que és l'activitat més destacada ja que és el tobogà alpí més llarg del món. També cal fer esment al forestline, la primera i única tirolina de corbes d'Andorra, amb diferents jocs com ara ponts tibetans, xarxes, balancins i tirolines. Es manté l'aposta per la restauració amb la renovació del Racó Express i la novetat és el racó dels arrossos.

A la cota 2.000 continua el Naturland Bike Center i es proposa l'Enbosca't, que s'estrena enguany. Es tracta d'un recorregut acrobàtic pels arbres amb 21 plataformes i un recorregut de 1.500 metres. En aquesta cota es mantenen la Granja de Conangle, les Rutes en buggy, la Ruta de ‘swincar’, els tractors a pedals, la Rita guiada ‘Secrets del bosc’, l’Aula de Natura, les rutes a cavall i les passejades en poni.

Hi haurà novetats relacionades amb una nova ruta, anomenada ‘Greenland’ i amb una distància de cinc quilòmetres, el fet de disposar d’un nou remolc per al transport de bicicletes, i un acord amb l’empresa andorrana Forestal per la qual s’assegura el servei de material, el testeig de productes o la millora del material de lloguer disponible.

Les tarifes d'estiu seran a partir de 25 euros. El director de Naturland, Xabier Ajona, director de Naturland ha volgut destacar durant la presentació que "la cota 2.000 s'havia quedat una mica òrfena després del tancament del parc d'animals" i que per aquest motiu s'ha volgut potenciar l'oferta d'estiu en aquesta zona.

La campanya d'estiu té el lema de 'Lliures per natura'  per transmetre les emocions i l'adrenalina. Es presenten imatges amb un to sèpia que tenen la finalitat de recordar la infantesa. Properament, es faran públiques les noves imatges de la campanya i un vídeo promocional per començar a atreure visitants.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending