Música i dansa clàssiques per dinamitzar turísticament el país els mesos de maig i juny

Turisme està ultimant la proposta definitiva abans d’anunciar el festival, que seria una mena de complement del Mountain Music hivernal

El nou festival serà un complement del Mountain Music, que aquest hivern va tenir en DJ Tiesto una de les estrelles.
El nou festival serà un complement del Mountain Music, que aquest hivern va tenir en DJ Tiesto una de les estrelles. ARXIU

El ministeri de Turisme està “acabant d’ajustar la proposta definitiva” d’un festival de música clàssica i ballets clàssics que hauria de permetre dinamitzar els mesos de maig i juny, almenys parcialment, i mirar de mantenir una certa afluència turística després de la temporada hivernal. De fet, cercant diferent públic però mantenint la voluntat internacional seria una mena de complement del Mountain Music que es repetirà entre els propers mesos de febrer i març, més o menys.

Tant un com l’altre certamen tindrien la coincidència de buscar artistes de rellevància internacional en el seu àmbit. De fet, segons fonts del ministeri de Turisme, s’està avançant de manera paral·lela en els dos festivals i fins que no es tingui més tancat no es farà cap anunci concret, donant per fet que la novetat, principal serà el certamen de ballet i música clàssica.

Encara que no s’hi han referit les fonts consultades, vindria a ser també una mena de certamen com la Temporada que impulsen des de fa molts anys, per la tardor, el comú d’Andorra la Vella amb el suport de MoraBanc. En el cas del projecte en què treballa el ministeri encapçalat per Jordi Torres seria per a algunes dates del maig i el juny vinents. I després de donar unes setmanes de respir amb el Mountain Music.

En relació amb aquest darrer festival, que mantindrà la música electrònica com a base, es vol recuperar la idea inicial, que era la de portar els concerts a prop de les pistes d’esquí. I fer que cada sessió sigui en una estació o domini esquiable diferent. Aquest hivern passat no hi va haver entesa i finalment els concerts es van dur a terme a l’Estadi Comunal.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending