La maquinària per l’onzè Congrés de turisme de neu i muntanya es posa en marxa

El ministeri i el comú de Canillo han signat el conveni per tirar endavant l’esdeveniment, que es va haver de suspendre l’any passat a conseqüència de l’esclat de la pandèmia

Torres i Camp xoquen els punys després de signar el conveni.
Torres i Camp xoquen els punys després de signar el conveni. SFGA

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, han signat aquest divendres al matí el conveni de col·laboració per a la celebració del Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya. Serà aquesta la parròquia amfitriona de l’onzena edició, que se celebrarà del 23 al 25 de març del 2022, després que s’hagués de posposar, l’any passat per l’esclat de la pandèmia causada pel coronavirus.

La maquinària del congrés es torna a activar després de dos anys sense poder celebrar-se per culpa de la situació sanitària. Es confia que el març vinent, tot estigui prou normalitzat per poder recuperar l’esdeveniment. Canillo en serà oficialment la seu, tot i que serà el centre de congressos d’Andorra la Vella on es facin les sessions de treball. A la parròquia altra es desenvoluparan les activitats tècnicolúdiques.

Les temàtiques generals d’aquesta edició del Congrés giraran al tomb del desenvolupament sostenible i, en especial, de la recuperació del sector turístic, i en particular el de muntanya, després de la pandèmia. Des de l’any 1998, el Govern, els set comuns i l’Organització Mundial de Turisme (OMT) duen a terme cada dos anys aquest certamen. L’objectiu és abordar temes que reflecteixin les oportunitats i les preocupacions del sector. Al llarg dels anys s’han tractat qüestions d’actualitat que han interessat nombrosos professionals i experts del turisme, tant nacionals com internacionals.

Etiquetes

Comentaris

Trending