“La policia andorrana és molt estricta i té una política de tolerància zero”

Els organitzadors del ‘Sumol Snowtrip’, un festival que mescla esquí i música electrònica especialment al Pas de la Casa i especialment entre viatgers portuguesos, adverteix de la rigorositat de la normativa al Principat

Els organitzadors del 'Sumol snowtrip' no volen ensurts.
Els organitzadors del 'Sumol snowtrip' no volen ensurts.

“La policia andorrana és molt estricta i té una política de tolerància zero. No s’admeten actes de vandalisme, violència i soroll fora d’hores; aquestes situacions poden comportar la detenció i l’expulsió immediata de l’allotjament i/o d’Andorra.” Els organitzadors del ‘Sumol Snowtrip’ han avisat especialment els turistes portuguesos de la rigorositat de les normes que hi ha al Principat.

Centenars de persones, alguns milers, especialment vinguts de Portugal, participen fins diumenge i durant tota aquesta setmana en un festival que combina esquí en horari diürn i música electrònica per la nit, amb una concentració especial al Pas de la Casa. Els organitzadors del certamen no volen cap mena de problema. Menys encara que pugui esquitxar la seva reputació.

WhatsApp Image 2023 04 13 at 14.08.11

D’aquí que també adverteixen a través de diversos pamflets i cartells que s’han repartit que “a Andorra, el tràfic, consum i tinença de qualsevol tipus de droga està molt penalitzat. Si et detenen en possessió de drogues, fins i tot una petita quantitat, el mínim que passarà és: detenció de 24/48 hores, multa important i expulsió d’Andorra”, resen els cartells, que deixen clar que “en funció de les circumstàncies, el tipus de droga o les quantitats, les sancions augmentaran significativament”.

També s’avisa que “a Andorra està totalment prohibit el consum d'alcohol a l’exterior” i s’aclareix que “l’organització no admetrà cap acte que posi en perill l’esperit i els objectius del viatge, el seu bon nom i la reputació dels socis implicats, i es posarà en contacte i informarà immediatament amb els responsables d’aquests actes”.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending