Govern confia en un hivern “normalitzat” i amb l’aposta del trasllat del Mountain Music

Torres Falcó confirma que el festival es farà durant la temporada de neu a diferents estacions i deixa clar que un dels objectius claus és garantir que “som una destinació segura”

Assistents al concert de David Guetta.
Assistents al concert de David Guetta.

El Govern confia que el pròxim  hivern pugui afrontar-se, sempre amb les precaucions necessàries pel coronavirus, amb “la màxima normalitat”. Així ho ha avançat el ministre de Turisme, Jordi Torres Falcó, que ha fet un balanç positiu de l’estiu. En aquest sentit, es treballa conjuntament amb Salut per impulsar els protocols necessaris per garantir la seguretat sanitària, un factor, alerta, que serà clau per poder atreure visitants. Un altre: la decisió de traslladar a l’hivern l’Andorra Mountain Music.

De fet, Torres Falcó considera que aquest ha estat un dels elements decisius que ha permès viure un estiu amb bones xifres de turistes. “Ha estat realment bo, amb l’agost especialment amb bones ocupacions”, ha comentat el polític encampadà. En aquest sentit, ha volgut treure pit del bon funcionament de les campanyes de promoció i d’activitats especialment impulsades per atreure visitants, com ara l’Andorra Mountain Music.

I, justament, la segona edició del festival de concerts s’ha de convertir en un dels atractius del pròxim hivern. Torres Falcó ha confirmat que el certament es farà llavors, a diferents estacions. Una aposta, ha indicat, clau per poder oferir “un increment de qualitat” de l’oferta turística del Principat.

El ministre s’ha mostrat optimista amb la campanya de neu. “Estem treballant tots els aspectes sanitaris amb Salut”, ha explicat, tot remarcant que serà clau “demostrar que som un destí segur i que estem preparats”. En aquest sentit, ha apuntat que a l’estiu s’ha aconseguit, fins i tot “amb rebrots menys importants que a altres països”. Per això, es mostra confiat a poder tenir una temporada “normalitzada”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending