L’eix comercial respira activitat sense aglomeracions i amb pluja

Tot i ser el dia de la Puríssima, no hi ha la voràgine d’altres ocasions i, a més, la meteorologia, que compleix els pronòstics, tampoc no ajuda

Una imatge de l'avinguda Meritxell a primera hora d'aquesta tarda, amb la pluja ja de protagonista.
Una imatge de l'avinguda Meritxell a primera hora d'aquesta tarda, amb la pluja ja de protagonista. Toni Solanelles

L’eix comercial viu aquest dijous festiu com si d’un cap de setmana amb afluència notable es tractés però sense aglomeracions ni menys encara la voràgine d’altres ‘Puríssimes’. Això no treu que les previsions siguin d’un increment de visitants des d’aquesta jornada -molts estan a pistes- malgrat que també els pronòstics meteorològics s’estan complint i la pluja a les cotes baixes, i la neu, a les més altes, han fet acte de presència des de poc després del migdia.

Al migdia, encara sense pluja, passejar per l’artèria comercial per excel·lència del país era viable però entre una notable presència de gent. Això sí, es podia respirar. Una vegada han començat a caure les primeres gotes i s’ha acostat l’hora de dinar, l’afluència als carrers s’ha vist reduïda. Hi ha cues en alguns restaurants i les coloraines típiques dels paraigües. L’activitat comercial als establiments també és correcta sense ser desmesurada. No hi ha grans aglomeracions.

IMG 3551
Una imatge de l'avinguda al punt del migdia abans que comencés a ploure.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending