El comú de la Massana enceta les taules de treball del Pla de Foment del Cicloturisme

Les primeres reunions han comptat amb una trentena de participants del sector privat, de la restauració, hoteleria, serveis turístics i comerç

Imatge d'una de les reunions a la Massana.
Imatge d'una de les reunions a la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha encetat les taules de treball del Pla de Foment del Cicloturisme. Les primeres reunions han comptat amb una trentena de participants del sector privat. El Pla de Foment del Cicloturisme de la Massana es va presentar el novembre del 2021, amb una gran acollida pel part dels empresaris del sector turístic de la parròquia.

Durant aquest temps s’ha estat treballant en el disseny d’estratègies per posicionar la Massana com a destinació cicloturística, que inclou des de la creació de circuits específics a l’organització d’esdeveniments, passant per la millora dels serveis i de la promoció. Aquesta setmana s’ha encetat una nova fase, per implicar directament els agents econòmics de la parròquia. Una trentena de professionals, de la restauració, hoteleria, serveis turístics i comerç, han participat en les primeres reunions. També hi ha pres part representants d’Andorra Turisme.

“L’objectiu és crear comunitat entre tots els actors implicats, treballar en equip davant l’oportunitat que representa el sector de la bicicleta”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Les tècniques que estan al capdavant del projecte. Xary Rodríguez i Cathy  Labouyrie, van oferir una sessió informativa sobre el context del cicloturisme i les accions que es porten a terme a la Massana. A partir d’aquí es va convidar als assistents a realitzar una enquesta i en els pròxims dies s’analitzarà el resultat per continuar avançant amb el Pla de Foment del Cicloturisme a través de diferents taules de treball.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending