Cinc quilòmetres de cua a l’N-145 i retencions a Sant Julià per accedir al Principat

Aquest diumenge es torna a preveure una jornada d’alta afluència de visitants tot i l’impacte de la crisi sanitària, a Andorra i arreu

Captura d'una imatge de Mobilitat a l'altura de la Portalada.
Captura d'una imatge de Mobilitat a l'altura de la Portalada. mobilitat

Aquest diumenge es torna a preveure que sigui una jornada d’alta afluència de visitants. Fins a cinc quilòmetres de cua s’han acumulat a l’N-145 i hi ha retencions a l’altura de Sant Julià, just per creuar la parròquia, d’accés al centre del país. Les previsions del sector de l’hostaleria s’estan complint, com a mínim, en relació a les visites, agafant fins i tot de sorpresa diversos departament governamentals, que no esperaven que amb l’impacte del coronavirus hi hagués tant moviment.

Una riuada de gent entre Meritxell i Carlemany.

Relacionat

Estupefacció indignada per l’alta afluència de visitants i les múltiples ‘escenes pro-Covid’

Es tracta d’un cap de setmana llarg a Espanya, amb el Pilar o el Dia de la Hispanitat pel mig que, a més, té un dia més de festa a la comunitat valenciana, on el 9 d’octubre també hi celebren la seva diada territorial. Amb tot, són centenars, milers, els vehicles que han decidit fer cap cap al Principat, amb una intenció majoritàriament de lleure i comercial. I deixant estampes especialment a les avingudes Meritxell i Carlemany i els seus annexes més propers que estan generant, per bé i per mal, tot tipus de debat.

Comentaris

Trending