Cau l’ocupació hotelera el primer cap de setmana d’octubre

Són dades que resulten “habituals” en aquesta època de l’any, i més amb la proximitat del pont del Pilar

Comentaris

El rètol d'un dels hotels del país.
El rètol d'un dels hotels del país. T. S.

Després del millor cap de setmana enregistrat al mes de setembre, l’ocupació ha patit una davallada considerable, però que és relativament habitual en aquesta època de l’any i del mes d’octubre. L’ocupació mitjana de la setmana ha continuat mantenint-se per sobre del 40%, però molt poc, i la de dissabte i diumenge ha disminuït des d’un 77,3% fins a un 61,68%.

Segons indiquen des de la Unió Hotelera (UHA), es mantenen oberts 54 dels 56 establiments que estaven actius fins al moment, així i tot, l’ocupació setmanal s’hi ha mantes relativament estable respecte a setmanes anteriors, amb un 41,65%. Aquestes xifres són les esperades al sector a l’inici del mes d’octubre, i amb la proximitat del pont del Pilar, on s’espera una pujada de visitants.

La UHA ha explicat que, tot i aquesta forta disminució de les ocupacions, “són semblants a aquesta època de l’any en altres anteriors”. Això fa referència a què, abans del pont del Pilar, les dades que s’enregistren varien d’entre un 50-60% en cap de setmana, i un 40-45% entre setmana. Per tant, s’entra dintre de “la línia de cada any”.

Etiquetes

Comentaris

Trending