Caldea obre ampliant l’obligació de dur mascareta a qualsevol zona del termolúdic

Els usuaris rebran de franc a l’entrada un element de protecció adaptat específicament per l’ús aquàtic amb l’objectiu de millorar encara més la seguretat contra el coronavirus

La mascareta també serà obligatària a la llacuna i altres espais interiors de Caldea.
La mascareta també serà obligatària a la llacuna i altres espais interiors de Caldea.

Caldea obrirà les portes el dissabte, després de mesos tancada a conseqüència de la impossibilitat de rebre turistes catalans. Ho farà, però, amb una nova mesura sanitària per reduir al màxim el risc de contagi amb el coronavirus. Els usuaris del termolúdic hauran de portar mascareta en tot moment. Serà una d’aquàtica que es proporcionarà de forma gratuïta al centre.

Fins ara, durant els mesos que el centre havia pogut obrir a l’estiu i a la tardor, els usuaris estaven obligats a dur mascareta des de l’entrada al centre fins que passessin a les zones pròpiament dites del termolúdic. Des dels vestuaris no era pas obligatòria. Ara, però, de cara a la reobertura, es considera que cal anar un pas més enllà en les mesures sanitàries.

Per això, es farà obligatori l’ús de la mascareta a totes les instal·lacions. En aquest cas, una d’aquàtica que s’entregarà de franc als clients. Aquesta oferirà protecció antimicrobiana i antivírica però està especialment dissenyada amb materials que es poden fer servir sense problemes dins l’aigua, amb teixit de neoprè. “Està totalment concebuda per garantir una major seguretat en entorns aquàtics sense perdre confortabilitat”, ha explicat el director del termolúdic, Miguel Pedregal.

L’ús obligatori s’estableix per a les persones majors d’11 anys. L’obertura de Caldea es farà amb un 30% de l’aforament. L’horari anirà de les deu del matí a les deu de la nit, amb l’excepció dels dies entre l’1 i el 4 d’abril, quan s’ampliarà fins a les onze. A banda, l’entrada també permetrà l’accés lliure a Orígens.

Comentaris

Trending