Caldea inverteix prop de mig milió d’euros per mirar de tornar a engrescar la clientela

Aquest dissabte es torna a posar en marxa després de gairebé un any i mig de tancament l’spa infantil Likids

Comentaris

Una imatge de la campanya promocional de Caldea.
Una imatge de la campanya promocional de Caldea. CALDEA

Caldea destina més de 400.000 euros en una campanya promocional per mirar de transmetre confiança i tranquil·litat al públic i així intentar tornar a engrescar la clientela. El complexe termolúdic escaldenc encara l’estiu com un tram important per refer-se dels estralls generats per la pandèmia. Si no passa res que alteri les previsions, Caldea encara aquest estiu a ple rendiment, amb el Termolúdic, Orígens i Inúu oberts. Des d’aquest dissabte es reobre també l’spa infantil Likids, que feia gairebé un any i mig que estava tancat.

Entre aquest estiu i el proper hivern la societat escaldenca farà un important esforç de màrqueting i publicitat, després d’interrompre la inversió arran de l’esclat de la crisi sanitària, per evidenciar al potencial client que cal “deixar enrere un període complicat i tornar a il·lusionar”. Caldea posa en marxa una campanya amb el lema ‘SSSPAAACTACULAR’ que “vol transmetre que, després d’un any de confinament, tensionats, nerviosos, és necessària la tranquil·litat, calma i distensió. Però també l’alegria, les experiències i la diversió. Sensacions, totes elles, que s’assoleixen al spa termal més gran d’Europa”.

El complex obre de les 10 del matí a les 10 de la nit i els dissabtes allarga fins al punt de la mitjanit. Amb la llacuna panoràmica exterior ja reparada i plenament activa i tota l’oferta de restauració i tractaments plenament operativa, Caldea ofereix diversos espectacles i música en directe amb la voluntat, especialment, de ser un reclam per als mercats de proximitat, que són un dels principals públics objectiu d’aquest estiu.

Comentaris

Trending