Caldea bat rècords de facturació aquest estiu amb uns ingressos de 5 milions d’euros

Aquesta xifra, que representa un augment del 7% respecte al juliol i agost del 2022, es deu en part a l’encariment de les entrades

Instal·lacions de Caldea
Instal·lacions de Caldea

Caldea tanca l’estiu amb uns ingressos de 5 milions d’euros, un 7% més que els mesos de juliol i agost del 2022, i bat així un nou rècord històric de facturació en un estiu des de la seva obertura l’any 1994. Aquesta fita s’ha assolit amb el mateix nombre de clients que l’estiu passat.

Els factors que han contribuït a disparar la xifra d'ingrés han estat, segons el termolúdic, l’increment d’un 10% del tiquet mitjà de les entrades i l'enriquiment de l'experiència, amb l'estrena d’un nou espectacle amb acròbates, sessions de còctels amenitzades amb una DJ i més tallers wellness. La venda dels serveis complementaris a l’spa com ara els tractaments i la restauració també ha crescut al voltant d’un 6% respecte a l’estiu passat. A més, aquest any també s’ha recuperat el nombre de socis del club esportiu per a residents al país, un fet que també ha contribuït a l’augment de la facturació.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending