Autèntics Hotels insta a consolidar les bases d'un nou model turístic

Consideren necessari donar importància les tradicions, a la seguretat ciutadana, a un sistema sanitari sòlid, al clima, a l'entorn i als productes locals

L'associació aposta pel turisme de natura.
L'associació aposta pel turisme de natura. Altaveu

Autèntics Hotels d'Andorra (AHA) insta, en un comunicat, a consolidar les bases d'un nou model turístic basat centrat  en el patrimoni natural i cultural. Consideren necessari "donar importància les tradicions, a la seguretat ciutadana, a un sistema sanitari sòlid, al clima, a l'entorn i als productes locals.

Ara és, segons l'associació, el moment idoni per reflexionar plegats sobre possibles canvis i millores d’un sector "que ha crescut exponencialment en pocs anys", amb l'objectiu d'assentar les bases d’un nou model turístic. "La nostra associació, després de deu anys representant una petita part d'aquest sector, seguim clamant uns eixos clars per a l'hostaleria andorrana. Eixos que han de ser vertebrats amb l'objectiu únic d'atendre i servir els nostres clients". 

Fan una crida a "reactivar la roda de l’economia", destacant que "és hora també de ser solidaris, optimistes i de plantejar-se nous reptes. Reflexionem plegats sobre possibles canvis i millores d’un sector que ha crescut exponencialment en pocs anys. Assentem ara les bases d’un nou model turístic, més autèntic i més sostenible. I sobretot, treballem junts per fer-lo realitat en benefici de tothom".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending