Andorra, terra de jocs d'enigmes

Cada parròquia i el Pas de la Casa, amb col·laboració amb Andorra Turisme, impulsen la iniciativa per dinamitzar els diferents punts del país i oferir un atractiu més

Torres amb els consellers de turisme de cada parròquia en la presentació de la iniciativa.
Torres amb els consellers de turisme de cada parròquia en la presentació de la iniciativa.

Aquest estiu, el Principat oferirà un atractiu més per aquelles persones que visitin el país amb vuit jocs d'enigmes, un en cada parròquia i un altre al Pas de la Casa. La voluntat de la iniciativa és tenir un nou producte d'oci, així com dinamitzar diferents indrets del país a través de fets històrics, una curiositat, elements arquitectònics propis o tradicions. Els comuns seran els encarregats d'implicar els allotjaments turístics en el projecte perquè els ofereixin als seus clients.

Andorra Escapeland, un joc d’enigmes a totes les parròquies i al Pas de la Casa, és la proposta que, aquest matí, Andorra Turisme i els departaments de Turisme dels set comuns amb la voluntat d’oferir una activitat d’oci complementària i alhora, servir com a dinamitzador turístic. La particularitat de la iniciativa és que els vuit jocs d’enigmes es realitzen a l’exterior i a diferents emplaçaments a l’aire lliure, així com que cadascuna de les diferents propostes se centren en algun fet històric, una curiositat, elements arquitectònics propis o tradicions.

Els comuns seran els encarregats d’informar els establiments de la parròquia per tal que puguin adherir-se al projecte i disposaran de materials promocionals. Per poder obtenir un joc d’enigmes els clients que s’allotgin a un establiment hoteler obtindran un bo bescanviable per una caixa de joc.

Els jocs consisteixen a resoldre, in situ a cada parròquia, diferents enigmes que porten a trobar un codi final. La resolució dels enigmes es realitza a partir de la combinació dels elements que incorpora cada caixa de joc. L’objectiu final de la resolució dels enigmes de cada caixa és aconseguir el codi del joc de cada parròquia. Una vegada obtingut el codi els jugadors es podran dirigir a l’oficina de turisme de la mateixa parròquia per saber si el codi obtingut és correcte. En cas afirmatiu, s'estamparà el passaport que acompanya el projecte amb el segell de la parròquia.

Una vegada els participants hagin resolt els enigmes de totes les parròquies i disposin del passaport amb els 7 segells corresponents podran disposar del joc final. Es tracta d’una maleta que conté diferents elements i que és un joc d’enigma que es realitza en suport en línia.

Les persones que no pernoctin en allotjaments col·laboradors i vulguin jugar algun dels jocs d’enigmes de l’Andorra Escapeland podran adquirir les caixes dels jocs parroquials a les oficines de turisme a un preu de 20 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending