Andorra és el quart país més visitat per part dels espanyols el 2020

El Principat no apareixia entre els quinze països més populars l’any 2019 ni tampoc al rànquing de les quinze ciutats més visitades a l’hora d’elegir vacances

Turistes a l'entrada de l'oficina de turisme d'Ordino.
Turistes a l'entrada de l'oficina de turisme d'Ordino. Altaveu

TravelgateX ha realitzat una comparació basada en les reserves hoteleres realitzades per residents a Espanya durant tot l’any 2019 i el que portem de 2020. Així doncs, als resultats de les ciutats més visitades a escala internacional, Andorra apareix en cinquena posició i, al rànquing dels països més elegits com a destinació turística arrabassa la quarta posició als Estats Units, que baixen fins a l’onzena plaça.

En aquest sentit, els destins de proximitat i envoltats de natura guanyen protagonisme per sobre de les que fins ara havien estat les ciutats més populars per gaudir de les vacances. Una bona mostra d’això és que la localitat portuguesa de Faro, amb una població d’uns 120.000 habitants, ha quedat en primera posició per davant de Porto, Lisboa, París, Tunísia o Londres, entre altres.

Al marge d’aquestes dades, TravelgateX també destaca el fet que les reserves d’última hora a Espanya han estat el 75% respecte al total, canviant els grans viatges als Estats Units o Tailàndia per les platges de Portugal o els carrers de París.

Etiquetes

Comentaris

Trending