La fiscalia demana 14 mesos de presó condicional per a un acusat en una baralla a una discoteca

Una discussió per una noia va provocar un aldarull amb dos ferits, i aquest dimarts han jutjat cinc processats al Tribunal de Corts

Comentaris

Exterior de la discoteca on van passar els fets.
Exterior de la discoteca on van passar els fets. ARXIU

El Tribunal de Corts ha jutjat cinc homes en una causa seguida per uns presumptes delictes majors de lesions doloses. El fiscal ha demanat penes de 14 mesos de presó condicional qualificada per un d'ells, i de 12 mesos de presó condicional qualificada per dos més. Per la resta, la fiscalia no ha sol·licitat cap pena. Les defenses n'han demanat l'absolució.

Quatre dels compareixents havien estat acusats del delicte major de lesions doloses, concorrent la circumstància de buscar o aprofitar la concurrència d'altres persones que facilitin l'execució o augmentin el greuge sobre la víctima, previst i penat a l'article 115.4 del Codi Penal. El  cinquè, ho havia estat d'un delicte major de lesions amb ús d'armes, objectes i mitjans amb perill de causar la mort, o lesions més greus a la víctima.

Els fets objecte de judici van passar el 7 de maig de 2017, de matinada, en una discoteca de la Massana amb una baralla amb cops de puny, puntades i una agressió amb un cinturó. Com a conseqüència de l'enfrontament un dels processats va patir ferides consistents en múltiples contusions en mans a nivell parieto occital dret, i erosió al genoll dret. També va patir un hematoma a la parpella inferior esquerra, i inflamació a nivell ocular dret. Un segon acusat va tenir ferides al cuir cabellut i a l'esquena.

Durant les declaracions s'ha exposat que la baralla es va iniciar després que un dels acusats va recriminar a un altre dels processats alguna cosa en relació la seva companya que també ho havia estat del primer. La gelosia ha estat la hipotèsi plantejada des de la fiscalia com també des d'alguns dels advocats. La dona no ha comparegut com a testimoni així com un dels acusats.

Després d'escoltar els testimonis, el fiscal ha rebaixat la petició de penes o les ha suprimit en el cas de dos dels acusats. Un altre ja havia estat comdemnat més de 20 vegades per altres fets delictius. 

Etiquetes

Comentaris

Trending