Tres sobres sospitosos encenen l'alarma a La Poste (vídeo)

Comentaris

Tres sobres sospitosos encenen l\'alarma a La Poste (vídeo)
Tres sobres sospitosos encenen l\'alarma a La Poste (vídeo)

La policia investiga el contingut de tres sobres que han aixecat les sospites dels operaris de La Poste i han obligat a activar el protocol establert per les amenaces de paquets bomba. Des del punt del migdia el cos de seguretat té acordonat l'edifici on estan situats els correus francesos, a tocar de l'aparcament del Parc Central i impedeix l'accés a la zona a tots els vianants. Producte dels controls també s'està alentint la circulació.

Especialistes del grup de desactivació d'explosius (TEDAX) estarien ara analitzant els sobres, on s'hi hauria observat a través dels escannejos que es fan als paquets que arriben a La Poste, la presència d'una pols rara que ha fet activar les alertes. S'han adoptat totes les mesures previstes sols com a mesura de precaució. I els experts de la policia, amb totes les proteccions escaients, estan procedint a analitzar els sobres.

La psicosi pels darrers atemptats terroristes a París s'està palesant de manera molt important arreu. Els controls als punts fronterers continuen sent molt més estrictes del que solen ser habituals. S'aturen pràcticament tots els vehicles. Si no ho fan els agents de policia o de duana andorrans ho fan els seus homòlegs, especialment en el cas del Pas de la Casa, on els duaners francesos, amb unes elevades atribucions en matèria de controls, i encara més un cop activat l'estat d'excepció, estan fent estrictes seguiments.

Mesures especials al Lycée

També al Lycée s'estan fent estrictes controls. Seguint les instruccions de l’ambaixada de França a Andorra després dels atacs de París del divendres passat, tant els alumnes com els pares s'han d'identificar abans d'entrar al centre. També els mestres. I a no ser que sigui per raons excepcionals i acreditades, no és permesa ni l'entrada ni la sortida fora de les hores concretes a l'efecte. Aquells pares que tinguin concertades entrevistes amb professors aquesta tarda de dilluns o la tarda de dimarts no podran estacionar el vehicle a l'interior del centre com en altres ocasions es podia fer. D'altra banda, les sortides escolars previstes per aquesta setmana han estat cancel·lades.

Comentaris

Trending