Treballadors del Pas de la Casa esclaten contra el servei de bus

(AMB VÍDEO) Lamenten que molts dies, amb les noves línies, han d’esperar prop de dues hores o més des que acaben la jornada fins que poden agafar el vehicle que els tornarà a casa

Comentaris

-
-
Els treballadors del Pas de la Casa treuen foc pels queixals. El servei de bus és el blanc de totes les crítiques. Empleats de diversos establiments de la vila encampadana han fet circular una gravació de vídeo on expliquen que des que acaben de treballar, a partir de les 7 de la tarda, amb les noves línies, amb els nous trajectes posats en marxa fa tres setmanes, els cal esperar en alguns casos prop de dues hores, o fins i tot més, per poder agafar el bus que els tornarà a casa.

Els empleats, o empleades en la majoria de casos, arriben a lamentar que fins i tot hauria passat un dels busos que teòricament els havia d’agafar i tot i anar buit no s’hauria aturat. Alhora, si trucaven en alguna centraleta per demanar informació sobre la qüestió les explicacions eren deficients sinó fins i tot deficients. Els clams els feien des de la plaça que queda a tocar de l’església de Sant Pere, al bell mig d’un Pas tot desert, sense ni una ànima i amb tots els establiments tancats. I encara bo que la temperatura és resistible hores d’ara.

Ben bé una dotzena de persones es queixen de la mala planificació del trajecte i denuncien que es tenen més en compte el servei o serveis per als turistes que no pas per a la gent que viu al país. En el seu cas, algunes de les treballadores han iniciat la jornada laboral a les 9 del matí, el que vol dir haver-se mobilitzat una bona estona abans. Per tant, entre 12 i 14 hores després encara esperen un vehicle del servei públic per tornar a casa. “Això sí, els preus al final s’han acabat apujant”, lamenten també.

Aquest dimarts al matí hi ha d’haver a les instal·lacions d’Actua, al termolúdic d’Escaldes, una reunió entre responsables del Govern i de les empreses concessionàries del servei de transport públic de viatgers per valorar les primeres setmanes de funcionament de les noves línies i l’adopció de mesures per pal·liar les deficiències que s’han anat detectant aquests primers dies. Els problemes o mancances amb les línies que porten al Pas de la Casa, o que del Pas de la Casa tornen fins al centre del país, seran una de les qüestions que estaran damunt de la taula.

Comentaris (2)

Trending