Traslladat a Barcelona un home després de patir un accident laboral que li amputa tres dits

Operari d’un taller mecànic, després de ser atès i rebre les primeres atencions a l’hospital ha estat enviat en helicòpter cap a un centre sanitari català per avaluar una eventual reconstrucció

-
-
Un operari resident al Principat de 65 anys ha hagut de ser traslladat en un centre sanitari català després de patir un greu accident laboral que li ha malmès de manera molt important una mà. Els metges que l’han atès inicialment a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, després de fer les primeres cures, han decidit enviar amb helicòpter a Barcelona el ferit per veure si hi havia alguna manera de salvar alguns dels tres dits que inicialment haurien resultat amputats.

El sinistre ha succeït aquest migdia i el departament d’inspecció de treball, que està al càrrec de la pertinent investigació des del punt de vista labora, n’haurà d’aclarir les circumstàncies i adoptar les mesures escaients si cal. L’accident hauria passat en un taller mecànic. Segons les fonts, el peó afectat, ja hauria superat la teòrica edat de jubilació però estaria fent algunes hores en l’esmentat establiment.

Per causes que es desconeixen, una màquina li hauria caigut damunt d’una mà i li hauria amputat gairebé de cop tres dits i n’hi hauria afectat de manera important un quart. La víctima ha estat trasllada ràpidament a l’hospital del Principat i després de les primeres atencions i una valoració dels especialistes en cirurgia traumàtica, s’hauria decidit evacuar ràpidament en helicòpter a l’home fins a l’hospital de Sant Pau.

Especialistes en traumatologia i cirurgia vascular de l’hospital català havien de valorar si amb la celeritat que s’havia actuat era possible reconstruir d’alguna manera alguns dels dits amputats. Traumatològicament l’accident està considerat com a molt greu encara que més enllà de la ma l’home no patia cap afectació rellevant.

Etiquetes

Comentaris

Trending