Veïns d’Erts o Arinsal lamenten la reducció de busos vespertins

Hi ha diversos treballadors que han d’acabar d’arribar a casa a peu des de la Massana després de la jornada laboral

Parada de l'L5 a l'Estació Nacional d'Autobusos d'Andorra la Vella.
Parada de l'L5 a l'Estació Nacional d'Autobusos d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Veïns d’Erts o Arinsal lamenten que la modificació horària que s’ha dut a terme en la línia L5, que hauria d’unir les dues localitats massanenques amb Andorra la Vella els porta molts dies a haver d’arribar a peu des de la Massana després de la jornada laboral. Asseguren que tant persones de la companyia que té la concessió del trajecte com directament alguns conductors els han garantit que tot plegat és producte de les suspensions temporals de contracte, que fa que hi hagi menys disponibilitat de xòfers.

Sia com vulgui, els veïns arinsalers contactats, han explicat que aquelles persones que treballen a Andorra la Vella fins les 8 de la tarda i que necessiten forçosament usar el transport públic col·lectiu no tenen manera d’arribar a casa en bus. En aquest sentit, han explicat que entre que pleguen i una cosa i l’altra, ja no poden agafar el vehicle que surt de la capital cap a la Massana fins a 2/4 de 9 del vespre que, segons aquests veïns que es queixen, és el mateix punt horari en què surt, des de la Massana, el vehicle que enllaça el nucli central de la parròquia amb Arinsal.

D’aquí que ja no estan a temps de dur a terme la connexió necessària i, per tant, després de la jornada de treball, tot sovint es troben que han d’anar caminant des de la Massana fins a Erts o Arinsal per acabar d’arribar a casa. I encara bo, ara, que encara hi ha claror i, normalment, fa bon temps. No obstant això, demanen a qui correspongui que miri de trobar una solució a aquesta situació.

Comentaris (2)

Trending