Els taxistes del servei ordinari interurbà poden demanar una segona targeta a l’estiu

D’aquesta manera, a les dates assenyalades en festius i esdeveniments culturals, es podrà operar amb dos vehicles a la vegada

Diversos taxis del país.
Diversos taxis del país. Arxiu

El Consell de Ministres ha aprovat l’edicte pel qual es fixa un període d’esdeveniments extraordinaris per al Servei del Taxi Ordinari Interurbà (TOI) per a l’any 2022. Durant aquests dies, els taxistes podran demanar una segona targeta de transport provisional. Així, podran operar amb dos vehicles a la vegada durant el període estival.

Així doncs, de conformitat amb el Reglament del taxi, s’estableix un període extraordinari per festes majors i esdeveniments culturals, esportius o altres, des del dia 23 de juny fins al dia 12 de setembre del 2022. Durant aquest temps, el titular d’una llicència de taxi ordinari interurbà que disposi d’una única targeta de transport, però que compti amb un segon vehicle per poder oferir el servei de taxi interurbà, podrà sol·licitar una segona targeta de transport de manera provisional per a aquest període extraordinari. Així, es dona la possibilitat d’operar amb els dos vehicles a la vegada. L’objectiu és cobrir els serveis de les festes majors o esdeveniments culturals que s’organitzen al llarg de l’estiu amb un major nombre de taxis disponibles.

Actualment ja es permet que el titular d’una llicència de taxi ordinari interurbà pugui sol·licitar una segona targeta provisional per al període hivernal, entre l’1 de desembre i el 30 d’abril, amb la finalitat de cobrir la demanda durant aquest moment d’alta afluència turística.

Etiquetes

Comentaris

Trending