El replantejament tarifari del bus podria suposar una davallada del tiquet d’Arinsal

Veïns de la localitat massanenca fa temps que es queixen del cost que els suposa viatjar en transport públic fins al centre del país

Els veïns d'Arinsal fa temps que consideren abusiu el cost del bitllet de bus entre la seva localitat i Andorra la Vella.
Els veïns d'Arinsal fa temps que consideren abusiu el cost del bitllet de bus entre la seva localitat i Andorra la Vella. ARXIU

La queixa de diversos veïns d’Arinsal que usen o voldrien usar més assíduament el transport públic estatal podria tenir una resposta i una solució en forma de rebaixa del cost del viatge fins al centre del país en breu. Així ho han indicat fonts properes al ministeri de Transport, que han recordat que el departament està fent un estudi per tal d’avaluar si seria possible calcular el sistema tarifari en funció de les distàncies i no dels sectors o zones com fins ara.

De fet, el més probable és que s’acabi adoptant el canvi esmentat. Si es fa efectiu aquest replantejament, les fonts consultades han assegurat que molt probablement el cost del bitllet (o fins i tot la suma de bitllets) que han d’assumir hores d’ara els veïns d’Arinsal disminuiria. El que cal veure és en quin percentatge es reduiria, perquè tampoc no es vol que es dispari el cost d’altres recorreguts.

En tot cas, el treball intern que s’està fent hores d’ara a nivell de departament, segons les fonts, s’hauria d’exposar durant el mes de setembre a la Taula del transport públic i a partir d’aquí adoptar decisions. Les queixes dels veïns d’Arinsal fa temps que duren i les fonts de l’administració consultades reconeixen que no estan gens mancades de raó.

Comentaris (1)

Trending