El reforç de la línia L4 de bus es mostra insuficient i l’allau de queixes dels usuaris no amaina

Escolars que tot i posar-se en marxa a les 7 del matí arriben tard a classe després d’anar dempeus tot el trajecte entre Canillo i la Margineda o treballadors que han de fer les mil i una peripècies per poder trobar un forat al vehicle entre altres incidències

Gent esperant el bus al Tarter aquest matí.
Gent esperant el bus al Tarter aquest matí.

El reforç anunciat aquest dilluns pel Govern de la línia de bus estatal L4 s’està mostrant insuficient davant l’allau d’usuaris que està tenint el transport públic i, en especial, aquesta línia que uneix Andorra la Vella i el Pas de la Casa. Les queixes dels usuaris no amainen. L’elevada presència de turistes o temporers, segons com es vulgui dir, està fent que l’ocupació dels vehicles sigui molt elevada la major part del dia, i que les hores punta la situació surti de mare.

Des de treballadors que han de fer les mil i una peripècies per poder tenir lloc al vehicle i no haver de veure com passen busos plens i no poden enfilar-s’hi fins a estudiants que han d’anar dempeus des de Canillo i fins a la Margineda i que tot i sortir de casa abans de les 7 del matí, acaben arribant tard a classe. Les queixes són múltiples i s’acumulen dia rere dia. Aquells usuaris que van en punts del trajecte de la L4 que queda més enllà d’Encamp. I essencialment a partir de Canillo, reclamen una solució millor que el reforç que s’ha posat.

I és que el fet que l’L4 sigui paral·lela a l’L2 fa que usuaris que podrien agafar aquesta darrera línia però també l’anterior, col·lapsin l’L4 i això dificulti arribar als llocs a aquelles persones que viuen més enllà d’Encamp. I és que hores d’ara és a partir de Canillo on s’estan movent molts dels immigrants que arribin, sigui amb feina o sense, sigui amb allotjament o sense.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending