Queixes dels usuaris de bus per l’escàs servei nocturn durant la festa major d’Escaldes

Denuncien que per anar cap a la vall del Nord després del concert dels Catarres només hi havia dos vehicles -a la una i a les tres- i que en el primer cas molta gent es va quedar a la parada en anar ple

Imatge d'un bus nocturn
Imatge d'un bus nocturn @Moute_En_Bus

El concert dels Catarres que tancava la festa major d’Escaldes-Engordany va ser tot un èxit. L’aparcament dels Veedors estava ple de gom a gom per veure tocar el grup català. Molts dels assistents, però, van viure posteriorment una odissea per tornar a casa seva, especialment aquells que havien d’anar cap a la vall del Nord. Altaveu ha pogut copsar les queixes per un servei de bus nocturn que consideren clarament deficient. Alguns d’ells ja ha elevat el seu enuig a Govern.

Així, denuncien que per anar des del centre del país a la Massana, Arinsal o Ordino, “només hi havia un bus a la una i un altre a les tres”. El primer, quan tot just finalitzava el concert. El segon, ja dues hores més tard. I un sol vehicle que va acabar sent insuficient. “Va arribar a deixar en una sola parada més de trenta persones”, denuncien.

Les solucions alternatives tampoc van servir de gaire. Els taxis, apunten, estaven “desbordats”. En molts casos, va haver-hi pares de famílies que, tot i haver de treballar aquest dimecres, a les dues de la matinada no van tenir més remei que baixar a buscar els seus fills a Escaldes.

A més, els mateixos usuaris recorden que, al llarg de les pròximes setmanes, hi haurà més celebracions. És el cas de la festa major de Sant Julià i la d’Andorra la Vella. Recorden que si no es facilita el transport públic, molts joves “acabaran cometent imprudències”. Per això, exigeixen una “bona gestió” del servei nocturn. Lògicament, implicaria més vehicles i freqüències de pas més curtes.

Comentaris (4)

Trending