Direct Bus reprèn la línia de transport internacional amb Barcelona i l'aeroport

L'empresa ha implementat una sèrie de mesures sanitàries amb l'objectiu de donar compliment a les recomanacions de les autoritats sanitàries d'Andorra i Espanya

Autobusos del servei internacional Direct Bus.
Autobusos del servei internacional Direct Bus. Direct Bus

Direct Bus reprèn el servei de transport que connecta Andorra amb Barcelona·Sants - Aeroport. Ho fa d'acord amb l'aixecament de les restriccions de mobilitat entre Andorra i Espanya a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19. L'empresa de transport internacional de passatgers reprèn els viatges amb  quatre serveis diaris de dilluns a diumenge.

Pel trajecte Andorra - Barcelona, els horaris previstos des d'aquest dilluns són a les 6.15 i 15.15 hores. Pel que fa al trajecte Barcelona - Andorra, els horaris són 11.00 i 20.00 hores, des de l'Aeroport El Prat de Llobregat, des d'Estació de Sants, 45 minuts més tard.

En aquest sentit, Bartumeu Gabriel, director general de Autocars Nadal - Grup Julià Delegació Andorra, ha dit que "recuperar el servei és símptoma que hem superat un gran repte entre tots i l'esforç realitzat ha valgut la pena. A Direct Bus, així com a totes les línies que gestiona el grup, tant a nivell nacional com internacional, hem establert un protocol sanitari per tal d'oferir el servei en les millors condicions per a cadascun dels passatgers. Entre altres coses, cadascun dels busos és netejat després de cada trajecte i en finalitzar la jornada, se sotmet a una neteja encara més profunda. Pel que fa a l'ocupació, la mateixa està limitada al cinquanta per cent i, tret que es tracti de nuclis familiars, els seients es distribueixen de manera de respectar la distància social".

Pel que fa a la compra de bitllets, des de l'empresa recomanen fer-ho a través de la pàgina web de Direct Bus, tot i que els viatgers també podran comprar els bitllets a l'Estació Nacional d'Autobusos a Andorra la Vella .

Comentaris

Trending